Sonja Leijdekkers-Kamphorst  -  Zang
Ik ben begonnen met zingen in 1970 in Duitsland bij de band Charles Dodson.  In die band zat mijn man Cees Leijdekkers en ook Bob Fransz waar ik jaren later ook samen mee in de Pretband heb gezeten en nu dus weer mee speel.  Door de jaren heen heb ik, altijd samen met Cees in verschillende bands en gelegenheidsformaties gezeten. Waaronder een band speciaal opgericht voor een Heineken tournee door Nederland, en verschillende gastoptredens en tourneetjes met de formatie Limited in binnen en buitenland. Limited was een professioneel begeleidingsorkest van Cees. Later, eind jaren 80tig in de band Conflict samen met o.a. Ad Dekker en Clemens Lettinck, dat was mijn eerste bandje waar Cees niet in zat. Toen Bob mij een jaar of wat geleden belde met het idee om weer een band op te zetten was ik blij verrast en er meteen voor in. Het geeft mij de gelegenheid om weer actief met muziek bezig te zijn. Een passie die nooit meer over is gegaan.
Ton Happe  -  Percussie
Begonnen met drummen in de met mijn broer opgerichte band The Twangy Strings. (1963-1964). Het repertoire van deze instrumentale groep bestond uit nummers van The Shadows. Bezetting: Henny Happe (sologitaar), Martin Duiser (slaggitaar), Bert Hooijer (bas), Ton Happe (drums). In 1964 kwam Nito Erasmus als zanger bij de band en werd de naam veranderd in The Huskys (1964-1969). Het repertoire werd uitgebreid met nummers van o.a. Cliff Richard en The Beatles. In 1972 volgde weer een bezettingswisseling: Albert Loth (basgitaar, zang), Carel Swagerman (leadzang, slaggitaar), Bart Pangemanan (keyboards) (ex-Allondee and The Gates of Eden), Henny Happe (leadgitaar, zang), Ton Happe (drums). Carel Swagerman werd in 1976 vervangen door Loek Halverstad. In 1978 werd de samenstelling van de band voor de laatste keer gewijzigd: Carel Swagerman (weer terug!), Bob Fransz, Eric Visser, Ton Happe en Henny Happe.  Husky scoorde in het midden van de jaren zeventig enkele hits: Song of praise, Give it up en Pretty little Linda. Met de laatste besetting werd tot begin jaren 90 opgetreden. Verder ondersteun ik samen met mijn broer aan de bas de groep “4 a Change” van Albert Loth (oud Husky bassist).  
Thom van Veenendaal – bas
Op 15-jarige leeftijd richtte ik met mijn broer Cees en twee vrienden (Bob Fransz, sologitaar en Ben van Raalte, drums) mijn eerste bandje – The Aerials – op. We traden nog niet op. Dit gebeurde pas met de komst van SE66, waarin ook Bob en Ben meespeelden. We traden bijna elk weekend op. In het laatste jaar van ons bestaan maakten we furore als Soul Exhibition 66, met als bijzonderheid twee drummers. Nadat deze band uit elkaar was gevallen deed ik mijn basgitaar de deur uit. Ik pakte het bassen pas weer op met de komst van de Radiaalband in 1992. We speelden voornamelijk bluesmuziek en traden onder meer op tijdens het Bluesfestival in Culemborg. De volgende band waarvan ik deel uitmaakte was What’s Up Doc van zanger/gitarist Stefan Nossbaum (1998-2002). Met deze band speelde ik op het Utrechtse Bluesfestival en de Kunstmarkt in Nieuwegein. In 2004 beleefde SE66 een kortstondige reünie. Vervolgens nam Bob Fransz het initiatief B.O.B. op te richten met mij als bassist en een aantal andere oude muziekvrienden van hem onder meer uit de band Husky
Bob Fransz  -  Gitaar / Zang
In de jaren ’60 begonnen in diverse lokale groepen in Utrecht, o.a. SE’66, samen met bassist Thom van Veenendaal. Deze groep werd later nog uitgebreid met blazers en de het repertoire ging meer richting motown-style. Daarna met muzikanten uit Hilversum een paar jaar naar het buitenland gegaan met de groep Charles Dodson Band met Karin Kent en daarna Sonja Leijdekkers als lead-zangeres. Na terugkomst in Nederland een aantal jaren met de groep Limited in het nachtclubcircuit gespeeld. Daarna aangesloten bij de groep Meltin’Pot uit Amsterdam en daarmee twee singles uitgebracht. Na een rustperiode een aantal jaren opgetreden met de groep Husky die in de jaren 70/80  hitsuccessen boekte met de singles “Song Of Praise” en “Give It Up”,  beiden haalden de 14e positie in de hitparade. Ton Happe was destijds de drummer van de groep. Favoriete gitaristen: Jimy Hendrix, Eric Clapton, David Gilmour.
Gerard   - Gitaar / Zang
Begonnen in de 70er jaren met diverse lokale bandjes. Eerst gitaar, later ook bas. Geliefde manier van spelen is "fingerstyle", hetgeen een aardige aanvulling vormt op de speelstijl van Bob. Naast het bespelen hou ik mij ook bezig met het bouwen en repareren van gitaren en bassen. Favoriete gitaristen: Mark Knopfler, Tommy Emmanuel, David Gilmour, Gary Moore, Steve Rai Vaughn.